top of page

za 08 okt

|

Oud-Beijerland

Herfstmarkt / Opendag

๐Ÿ•ธ๐Ÿ‚๐Ÿ๐Ÿ„๐Ÿƒ๐Ÿ„๐Ÿ๐Ÿ‚๐Ÿ•ธ๐Ÿ‚๐Ÿ๐Ÿ„๐Ÿƒ๐Ÿ„๐Ÿ๐Ÿ‚๐Ÿ•ธ Jullie zijn van harte welkom op onze herfstmarkt zaterdag 8 oktober a.s. Particuliere school ComVi organiseert samen met haar ouders een #opendag mรฉt een gezellige, aangeklede herfstmarkt. Er is van alles te doen, te zien, te eten en te drinken voor jong en oud.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Herfstmarkt / Opendag
Herfstmarkt / Opendag

Tijd en locatie

08 okt 2022, 10:00 โ€“ 09 okt 2022, 16:00

Oud-Beijerland, Graaf van Egmondstraat 46, 3261 AL Oud-Beijerland, Nederland

Over het evenement

🕸🍂🍁🍄🍃🍄🍁🍂🕸🍂🍁🍄🍃🍄🍁🍂🕸

Jullie zijn van harte welkom op onze #herfstmarkt za 8 oktober.

Particuliere school ComVi organiseert samen met haar ouders een #opendag mรฉt een gezellige, aangeklede herfstmarkt. Er is van alles te doen, te zien, te eten en te drinken voor jong en oud.

Kom kennismaken met onze eigen-wijze manier van holistisch lesgeven, heerlijk struinen voor een โ€˜nieuweโ€™ ย garderobe en snuffel vervolgens verder over onze herfstmarkt vol versiersel-mogelijkheden , creatieve activiteiten en aangenaam lekkers.

Tot snel, warme groet, team Particuliere school ComVi

🕸🍂🍁🍄🍃🍄🍁🍂🕸🍂🍁🍄🍃🍄🍁🍂🕸

Ps.1 Wil je (nog goede kinder-, dames- en/of heren-) kleding doneren voor onze kledingbeurs? Dan kan dit, graag schoon en per maat gesorteerd in een zak, gebracht worden op:ย 

ma 3 okt, di 4 okt, wo 5 okt en do 6 okt tussen 08:00 en 15:00 uur aan de: Graaf van Egmondstraat 46 te Oud-Beijerland.ย 

Aan ย ons schoolhek hangt ons ComVi naambord. Zo niet? Dan staat u aan de ย achterkant van ons gebouw. Google stuurt u namelijk meestal naar deze ย BSO ingang. Er hangen bij onze entree bordjes waar u de kleding kunt afgeven. Praatjes maken we heel graag op 8 oktober, de bovengenoemde data ziet u onze school namelijk in bedrijf :wink:. Hartelijk dank voor uw donatie!

Ps.2ย 

Kleding die overblijft doneren wij aan Voedselbank HW.

Deel dit evenement

bottom of page