top of page
Welkom: Welkom
Tropical Leaves

Welkom

Als er één ding is, waar onze samenleving momenteel naar snakt, dan is dat succesvolle onderwijsverbetering. Er is een dringende behoefte aan een onderwijsvorm die leerlingen, scholieren, studenten en de samenleving daadwerkelijk laat floreren.

 

In onze particuliere B3 school, ComVi, leiden wij onze kinderen op tot holistische LEVENSEXPERTS.

Levensexperts zijn mensen die de kennis en vaardigheden beheersen, die nodig zijn voor een bewust, gezond, vrij en vervuld leven, op basis van persoonlijke talenten, passies en kwaliteiten.

Alles in het onderwijs bij ComVi – ons dagritme, de didactiek, de leeromgeving, enzovoort – is zodanig vormgegeven dat onze kinderen in een zo hoog mogelijke mate worden gestimuleerd in autodidactiek. Wij vertrouwen hiermee op het eigen wijsje van de kinderen.

Wij richten ons op de ontwikkeling van ieders persoonlijke talenten, kwaliteiten, passies en interesses. Wij leren onze kinderen cruciale, 21e-eeuwse levensvaardigheden zoals innerlijk geluk en tevredenheid creëren, bewust leven voor een goede gezondheid, creatief en probleemoplossend denken en handelen, kritisch en objectief observeren en denken, autodidactiek, zelfregulering, en ondernemerschap. Daarbij sociale en culturele vaardigheden zoals o.a. samenwerken, charisma en communiceren.
Dit alles, zodat ze een bewust en vervuld leven, zo veel mogelijk ZELF, kunnen realiseren en onderhouden. Want een mens die iets volgens de eigen wijs geleerd heeft en heeft geleerd zijn eigenwijsheid verder te ontwikkelen, hierop durft te vertrouwen én te bouwen, zal daadwerkelijk voorbereid zijn op, en actief kunnen bijdragen aan, een betere toekomst in onze maatschappij.

Verder op deze pagina:

Je kunt nooit dingen veranderen door de realiteit te bestrijden die al bestaat.
Als u iets wilt wijzigen, maakt u een nieuw model dat het bestaande overbodig maakt en vervangt.


Buckminster Fuller

Wat ouders zeggen over
Wat staat er op het programma
20220518.jpg
WhatsApp Image 2022-10-09 at 12.26_edited.png
20220517_133926.jpg

Kijkje achter de schermen
 

Zaterdag 8 oktober
Herfstmarkt / Open dagvoor meer informatie

 

Workshops
Tropical Leaves

Workshops

 Ook voor ouders:

'Paardencoaching'
door Eefje van Prooijen

nader te bepalen

Leerproject kinderen:

'Natuurkrachten'

september, oktober, november 2022

Ouder en kind:

'Ons eten groeit overal'
door Ria van de Wal

nader te bepalen

Paard-en-coach-e1581077208361.jpg
Koppel in de natuur
Contact
Tropical Leaves

Contact opnemen

Bedankt voor de inzending!

bottom of page