top of page

za 08 okt

|

Particuliere basisschool ComVi

Herfstmarkt / Open dag

🕸🍂🍁🍄🍃🍄🍁🍂🕸 Jullie zijn van harte welkom op onze #herfstmarkt za 8 oktober. Particuliere school ComVi organiseert samen met haar ouders een #opendag mét een gezellige, aangeklede herfstmarkt. Er is van alles te doen, te zien, te eten en te drinken voor jong en oud.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Herfstmarkt / Open dag
Herfstmarkt / Open dag

Tijd en locatie

08 okt 2022, 10:00 – 09 okt 2022, 16:00

Particuliere basisschool ComVi, Graaf van Egmondstraat 46, 3261 AL Oud-Beijerland, Nederland

Over het evenement

🕸🍂🍁🍄🍃🍄🍁🍂🕸🍂🍁🍄🍃🍄🍁🍂🕸🍂🍁🍄🍃🍄🍁🍂🕸

Jullie zijn van harte welkom op onze #herfstmarkt za 8 oktober.

Particuliere school ComVi organiseert samen met haar ouders een #opendag mét een gezellige, aangeklede herfstmarkt.  Er is van alles te doen, te zien, te eten en te drinken voor jong en oud.

Kom kennismaken met onze eigen-wijze manier van holistisch lesgeven, heerlijk struinen voor een ‘nieuwe’  garderobe  en snuffel vervolgens verder over onze herfstmarkt vol versiersel-mogelijkheden, creatieve activiteiten en aangenaam lekkers.

Tot snel, warme groet, team ComVi

🕸🍂🍁🍄🍃🍄🍁🍂🕸🍂🍁🍄🍃🍄🍁🍂🕸🍂🍁🍄🍃🍄🍁🍂🕸

 Ps.1  Wil je (nog goede kinder-, dames- en/of heren-) kleding doneren voor onze kledingbeurs? 

 Dan kan dit, graag schoon en per maat gesorteerd in een zak, gebracht worden op:  ma 3 okt, di 4 okt, wo 5 okt en do 6 okt tussen 08:00 en 15:00 uur aan de: Graaf van Egmondstraat 46 te Oud-Beijerland. 

 Aan  ons schoolhek hangt ons ComVi naambord. Zo niet? Dan staat u aan de  achterkant van ons gebouw. Google stuurt u namelijk meestal naar deze  BSO ingang. Er hangen bij onze entree bordjes waar u de kleding kunt afgeven.  Praatjes maken we heel graag op 8 oktober, de bovengenoemde data ziet u onze school namelijk in bedrijf. Hartelijk dank voor uw donatie!

Ps.2 

Kleding die overblijft doneren wij aan Voedselbank HW

Deel dit evenement

bottom of page